millenicom doping adsl iptali
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
DOPİNG MİLLENCOM REZİLLİK
SAKIN HA SAKIN 5 senedir kullanıyorum Milleti dolandırmaktan başka birşey yapmıyorlar. Verdiğiniz paranın karşılığını alamıyorsunuz 16mbps internet aldık 0.20 zor geliyor arayıp söyleyincede hat kaynaklı sorun yok. Allah belanızı versin verdiğimiz paralar haram olsun. Yazıklar olsun sizin gibi şirkete. Doping pişmanlıktır...!
hic memnun kalmadm tamamen para tuzağı aboneliğimin iptalini istiyorum
daha önce kullandım sistemden verim alamadım tamamen para tuzagı onun içindirki sözleşmemin iptalini istiyorum
Re: Re: Doping adsl hatti iptali
Ben sözleşmeli bağlamadım imzada atmadım bakalım benden 1 lira alabileceklermi tam bir dolandırıcı
iptal
bir cok kişi varmış iptal işleminde problem doping basvurulari degerlendir mahkemelerde gezinme bizide ugrastirma iptal icin zirvaliklar yapturtirma
aynı durumun mağduruyuz szöleşme süresi bitsede kesinlikle üyeliğimi iptal edecem.
boku şimdi yedim gúzelim TTNET,i iptal ettim milenicom dopink ,e başvurdum yukarıdaki yorumları okudum başımdan aşağı kaynar su döküldü. Ne yapmam gerekiyor
Ne kadar lanet bir internettir bu Doping ADSL... Kesinlikle kimseye tavsiye etmem
28 ekim başvuruda bulunduğum internet işlemini iptal etmek istiyorum gereği yapılmaz ise Tüketici haklarına suç duyurusunda Buluncam
Re:
Arkadajlar bunlar tam bir DOLANDlRlClLAR.TOPLUM OLARAK HEPBİRLİKTE HAREKET EDİP BU DOLANDlRlClLARl MAHKEMEYE VERMELİYİZ.ONCE .SAVClLlGAJİKAYET DİLEKCESİNİ DOLDURUP VERMELİYİZ.YOKSA DAHA COK CANLAR YANACAK.BUNLARLA UGRAJMAMlZ GEREK YOKSA DAHA COK DOLANDlRlLlRlZ.BUNA MUSADE ETMEYELİM.LUTFEN BİZ PARAYl,SOKAKTAN TOPLAMlYORUZ.SAYGlLARlMLA.
iptal etmek
bir hafta oldu ama kesinliklik iptal etmek istiyorum hiç memnun deilim hiç kimseye tavsiye etmem sakın almayın kandırıyorlar dürüst değiller birde ceza ödeyeceğim sakın haa alamyın
doping adsl
merhaba arkadaşlar doping adsl basvuru yaptım ve whatsap yoluyla kimlik fotokopimi yolladım ve sonra yorumlara bakınca iptal ettirdim erhangi bi sorunn teşkil edermi acaba tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum tşk ler şimdiden..
bende dustum
| This discussion has been closed. |
Aboneliğimizin iptalini istiyorum.